Historien om Bald Breakers

Samlekort, da fotballkort spesielt, har alltid vært en stor del av daglig leder og grunnlegger Mortens liv.

Etter hvert som årene gikk har en tanke modnet i hodet, og til slutt ble denne tanken realitet i form av Bald Breakers. Som først begynte som et rent hobbyprosjekt med livesendte box-breaks via mobilen på Facebook, før det etter kort tid ble til et aksjeselskap og det ble investert i skikkelig streamingutstyr og kameraer.

I dag består Bald Breakers av langt flere personer enn Morten for å kunne ta unna den strømmen av henvendelser og arbeidet som det medfører å ha livesendinger inntil tre til fire ganger i uka.

I tillegg til sitt virke på Facebook og nå med nettside, så har også Bald Breakers deltatt på messer og stands, og arrangert pop-up butikker på kjøpesentre landet over. Noe det helt klart blir flere av neste år. Det kan folk handle kort og bokser, møte crewet og slå av en hyggelig prat med likesinnede. Et populært tiltak om en skal tolke tilbakemeldinger.

Facebookgruppen hvor alt foregår har i skrivende stund over 700+ medlemmer, er Norges største og vokser hurtig. Livebreaks blir fullt opp og utsolgt innen en time, så historien om Bald Breakers har på kort tid blitt en suksesshistorie.

Lørdag 25. februar 2023 arrangerte Bald Breakers en 12 timers live veldedighetsbreak hvor overskuddet gitt uavkortet til Ønsketransporten og Mental Helse. Hele 37.000,- kroner ble resultatet! Et flott arrangement og høydepunktene kan ses på Youtube, på Bald Breakers kanal.

I nær fremtid kommer det nye varegrupper og tjenester her på nettsiden, noe som vil komplettere Bald Breakers og nok en gang vise at Bald Breakers er landets beste og største aktør innen live breaks og sport samlekort på nett i Norge.

Boksene som Breakes

Boksene med samlekort som breakes blir handlet inn fra utlandet.
Enkelte bokser kan være riktig så kostbare, og jo finere kort en ønsker å få – jo dyrere er boksene i innkjøp.

Enkelte bokser er det garantert autograf i, og noen bokser har sågar så mange som 10 autograftkort i seg. I tillegg inneholder boksene vanlige base-cards og enkelte inserts som refractors og prizms. Ting en fort kommer inn i om en bivåner en livesending på nært hold.

Boksene selges både i nettbutikken og åpnes live under breaks. Enkelte bokser er det også mulig å kjøpe enkle kortpakker fra, da med stort sett 4-6 kort pr. pakke.

Handlekurv
Skroll til toppen