Hva er Breaking?

Breaks er en live-sendt åpning av pakker/boks som strømmes direkte i vår facebookgruppe “Bald Breakers – Live breaks”. Søndag 6. november hadde vi break #100!

Enkelt forklart så er det slik  at du kjøper deg en plass/spot i en break mellom 1 – 20, alt etter hvor mange lag som er med i boksen som skal breakes (åpnes).
Når alle plassene/spottene er fullt opp kjører vi en online randomizer som tilfeldig trekker rekkefølge på lag og spotter. Den nummerplassering laget da har fått i trekningen, det laget gis til personen med det korresponerende nummeret på sin kjøpte spot. Det er lov å kjøpe så mange spotter man vil i en break.

Si vi breaker en Premier League boks og du har valgt å kjøpe spot 5. I trekningen blir så Manchester United tildelt plass nummer 5, og blir da det laget du får. Da vil alle Manchester United-kortene som dukker opp fra pakkene som åpnes være dine kort. Alle kort fra ditt lag blir dine, om du får autograf eller nummererte og sjeldne kort.

Vi trekker lagene ut lagene Live på facebook gruppen vår «BaldBreakers – Live Breaks» ca. en time før selve breaken. 

Når alle har fått tildelt et lag, åpner vi boksen med pakkene i. Dette skjer på en live stream på facebooksiden «Bald Breakers – Live breaks».

Er det pakkebreak, vil det si at du kjøper en pakke fra boksen som skal åpnes. Da blir ALLE kortene i din pakke dine, uansett hvilket lag og spillere som er på kortet.

Under åpningen vil vi fortelle deg om de ulike spillerne, hvilke kort som er lurt å ta vare på og hvem av kortene som er best. Vi forklarer hva som er forskjellen på ett base kort, refractor, nummerert kort og auto (autograf) osv.

Etter breaken kan du enten lagre kortene hos oss en periode og samle opp for å spare frakt, eller få tilsendt kortene etter hver break. Frakt dekkes alltid av mottager, så det lønner seg og spare opp litt dersom en har planer om å delta på flere breaks, og få sendt i større sendinger dersom du blir en av de mange faste kundene vi har.

Alternativt kan det hentes lokalt i Kopervik om en befinner seg på Haugalandet.
Ta da kontakt på forhånd for å avtale tid.

Handlekurv
Skroll til toppen